tirsdag 14. april 2009

Trolls&Legends, Mons, 2009

Vi er tilbake fra Mons i Belgia. En "liten" by med 90k+ innbyggere. Mye middelalder og historie. Været var fantastisk, med god norsk sommervarme og D-vitaminproduserende godsol. For ikke å snakke om snadder for tørste struper og sultne mager. Det ble mye frittes og belgisk øl. Og, selvsagt, belgiske vaffler. Åja, selvsagt, sjokolade. Det var jo påske og alt det der, og sjokoladen hører jo lissom påsken til.
Selve Trolls&Legends var en interessant opplevelse. Galskap fra ende til annen. Utkledde, halvfulle galninger som fløy rundt og nøt livet.
Nei, det var ikke så ille som det kanskje høres ut som. Det var en romantisert fantasiverden med middelalder, eventyr, alver og troll i sentrum og mennesker som drømte om forgagne tider hvor riddere kjempet mot skjellkledde drager mens jomfruer i nød (barmfagre, blonde og vakre uten for mange vanskelige tanker i hodet samtidig) venter på å bli reddet av menn i stål.
Det var vel verd turen, og det er ikke umulig at vi tar turen om to år - men da som utstillere. For, skal jeg være ærlig, sminken som ble tilbudt var et godt stykke under par.

Noen bilder kan du se her.