torsdag 3. september 2009

Uke 4

Uke 4 sniker seg mot slutten. Den er en katt på myke poter som smyger langsmed kalenderen timer, på jakt etter helgen og et hvilested før jakten på ny kunnskap igjen tar til.
Dette er vel den første "årntlige" uka. Antall studenter på campus ar eksplodert. Først nå ser jeg hvor mange som faktisk går på UMB. Augustblokka var som en fottur i Alaska framfor en byferie i Tokyo. For bare en uke siden betød det ikke så når når du kom - det var alltid plass til å parkere sykkelen. Kommer man nå med sykkel og vil sette fra seg den selvdrevne jernhesten må man belage seg på å måtte lirke og lure for å få satt den fra seg.
Ellers har denne uka vært rimelig slapp fagmessig sett. Introduksjoner til de fleste fagene - bare bio100 og bus100 har faktisk hatt fagundervisning. Antar neste uke vil være et spark bak sett faglig og arbedsmessig sett. Men det er kanskje like greit. Det er derfor man studerer, er det ikke?

En fordel er at jeg kan bruke en dag på jobben. Jepp - det er en dag uten forelesning og øving. Min hulde viv ser fram til at vi nok en gang kan arbeide skulder til skulder med et filmprosjekt.
Hva det er kan jeg ikke si noe om, men du kommer ikke til å kunne se noe til filmen før uti 2012 eller så.

Til neste gang - fight oh!


-- Post On The go from my iPhone.